Nová verze súčto.cz 2.0

Dnešním dnem spouštíme novou verzi súčto.cz 2.0, která Vám, jak doufáme, usnadní cestu k rychlému, přehlednému a hlavně spokojenému užívání.

Nové změny můžete zaregistrovat ve tvorbě i detailu vydaných faktur. Najdete tam také nové rozdělení daňových položek na základ, daň a celkovou částku. Další novinkou je odkaz na kompletní kurzovní lístek, v souhrnu se ale zobrazují jen USD a EUR měny. Taktéž jsme přidali rozdělení daňových položek u PDF dokladů na položky přijaté a vydané. Kompletně jsme předělali tarify, tudíž nyní si můžete objednat individuální tarif a dodali jsme podporu, ve které budeme zodpovídat vaše dotazy.

Opravili jsme chyby s dopočtením daně pro faktury. Nyní můžete zadávat bez problémů i větší částky než 9 999 999 Kč. Problém už Vám nenastane při zamykání faktur a dokladů. Nyní, když upravujete Vámi zvolenou fakturu či doklad, tak se automaticky zamkne proti editaci. ve výsledku to znamená, že dokud ji neuložíte, je faktura či doklad zamknutý a jiný uživatel ji nemůže editovat.