súčto fakturuje za vás!

Fakturování - zabiják času, který je noční můrou nejednoho podnikatele. Zbavte se tohoto břemene a nechte za vás pracovat online účetní a fakturační nástroj súčto! 

Fakturujte jednoduše a rychle prostřednictvím přehledné aplikace súčto. Provede vás nejen samotným procesem vytváření faktury tak, aby obsahovaly všechny zákonné náležitosti, ale také za vás bude faktury pravidelně odesílat každý týden, měsíc nebo čtvrtletí.

A právě pravidelná faktura je naší nejnovější funkcí. Jednoduše si nadefinujete začátek a konec opakování, frekvenci vystavení a zbytek za vás vyřídí systém. Plátci DPH by si ale měli dávat pozor! Ve funkci pravidelná faktura nelze dopředu definovat datum uskutečnění zdanitelného plnění. Pokud tedy necháte na systému, aby vám fakturu sám vygeneroval, bude se datum UZP rovnat datu vystavení.

Jsme si také vědomi, že existují faktury, které sice neposíláte pravidelně na jedno místo, ale hodilo by se mít je pořád po ruce. Právě pro tyto případy můžete využít funkci předlohy dokladů, která funguje jako úložiště. Předlohu si tak jednoduše otevřete, upravíte potřebné a pár kliky rozešlete. 

Velkou výhodou súčta je také možnost ukládat si informace o vašich firemních partnerech. Kromě výchozí měny, termínů splatnosti faktur a základních údajů z registru živnostenského podnikání ARES-MFCR si systém také zapamatuje fakturační jazyk partnera a automaticky do něj bude převádět do veškerých faktur. 

Súčto pravidelně prochází aktualizacemi systému a doplňováním nových funkcí. V dnešním článku jsme vám představili ty nejaktuálnější z nich: pravidelnou fakturu a přehled dokladů. Má ale spoustu dalších skvělých funkcí, jako je například rychlá faktura, peněžní deník, snadné přiznání DPH atd. Základní verze aplikace je k dispozici zcela bez poplatků. Tak neváhejte a zjistěte, jak může súčto ušetřit čas zrovna vaší firmě!