Detaily přechodu súčta 1.0 na zcela nové súčto 2.0

Súčto neztrácí dech ani v dnešní uspěchané době a mění se na zcela novou verzi súčto 2.0, která kromě nového designu a jednoduššího ovládání poskytuje i zcela nové možnosti spolupráce a řízeného sdílení Vašich faktur a účetních dat.

Súčto nezapomíná na své dlouhodobé uživatele, kterých si váží a děkuje tímto za jejich přízeň. Snažíme se proto uživatelům přechod na vyšší verzi co nejvíce usnadnit. Stávající účty v súčto 1.0 budou automaticky dne 4. 1. 2012 převedeny do nové verze 2.0 a to včetně všech stávajících uživatelů.

Jedinou drobnou komplikací převodu mohou být uživatelské role, které budete muset v novém súčtu 2.0 nastavit ručně. Všem současným administrátorům firem bude přiřazena opět role administrátora i v novém súčtu 2.0, ostatním bude nastavena role pouze na prohlížení, kterou bude možno změnit.

Soukromí je pro nás nedotknutelné, proto z důvodu kvalitnějšího šifrování nelze převést stávající hesla. Po převodu bude uživatelům zaslán email s odkazem na inicializační nastavení hesla – jedná se o stejnou funkci jako zapomenuté heslo. Po této změně se již budete do súčta 2.0 přihlašovat standardním způsobem.

Pozor, nové súčto bude dostupné na adrese https://moje.sucto.cz pod Vaším přihlašovacím jménem (emailem) a heslem. Nikoli tedy https://sucto.cz/firma jako u starého súčta 1.0

Chcete-li být pravidelně informování o novinkách a tipech v systému súčto, přidejte se k nám také na Facebooku

Věříme, že používaní súčta 2.0 Vám v roce 2012 uspoří čas na věnování se Vašim zájmům a koníčkům.