Nejsme anonymní roboti, jsme tým lidí.

Nejsme žádní anonymní roboti. Za projektem súčto stojí tým lidí, kteří neustále pracují na zlepšování aplikace a zajišťují non-stop technickou podporu. Lidská stránka v pozadí aplikace je pro nás prioritou, kterou se odlišujeme od řady konkurentů. Jsme rádi za každou Vaši zpětnou vazbu a rádi plníme Vaše přání v souvislosti se zdokonalováním aplikace súčto. 

Staré známe pravidlo říká, že dámy mají přednost, a proto to dodržujeme také my a jako první tvář týmu odkryjeme právě ženu. V případě jakýchkoli technických problémů se systémem súčto se můžete bez obav obrátit na naši technickou podporu, kterou zajišťuje Gabriela Schönová.  

  Gabriela Schönová

 

Dalšími členy týmu a neméně důležitými jsou ti, kteří vytvořili vše, co vidíte na Vašem monitoru. Ano, jsou to naši výborní programátoři, kteří uvedli v platnost a zrealizovali novou verzi aplikace súčto. Jsou to naši interní vývojáři, tudíž jsou schopni operativně reagovat na potřebné technické úpravy v systému. Veškeré technické úpravy systému a upgrade nových funkcí zajišťují Lukáš Kamp a Richard Lapiš.

Lukáš Kamp      Richard Lapiš

 

Kompletní marketingovou agendu a propagaci produktu súčto na sociálních sítích a celkově na internetu zajišťuje náš interní marketingový pracovník se zkušenostmi z oboru. Jeho náplní je také správa a editace obsahové stránky webu. O všech novinkách a aktualitách v aplikaci súčto vás informuje David Garai.  

 

David Garai