Přechod na produkční verzi (verze sestavení 264)

Dnešním dnem 10.1.2007 přechází sÚčto na placenou verzi.

Všechny registrované účty zůstávají i nadále v systému a to v demoverzi, která je omezena počtem záznamů na 10 pro faktury, doklady, knihu jízd atd.
Nově registrovaní uživatelé bez objednávky placené verze mají k dispozici zdarma demoverzi se stejným omezením počtu záznamů. Při objednávce na 6 měsíců dostává zákazník bonus 1 měsíc zdarma navíc. Při objednávce na celý rok dostává zákazník bonus na další 2 měsíce zdarma. Současní zákazníci mají možnost objednat měšíční předplatné placené verze v nabídce Administrace -> Předplatné se stejnými výhodami jako pro nové zákazníky.

Verze sestavení 264 přináší také:
Nyní probíhá testovací fáze zabezpečeného připojení pomocí protokolu HTTPS. Pomocí zabezpečeného protokolu se můžete přihlásit pokud použijete webovou adresu https://xyz.sucto.cz(všimněte si prosím, že na začátku není http, nýbrž https). V této testovací fázi jsem vygenerovali prozatím vlastní certifikát, který není oveřen žádnou certifikační autoritou, takže se nezalekněte neověřenosti certifikátu. V průběhu nekolika příštích dnů budeme mít oficiální a plně ověřený certifikát.
Nový formulář pro objednání měsíčního předplatného najdete v menu Administrace, podmenu Předplatné.
U pokladních dokladů není nutné vyplňovat údaje o dodavateli/zákazníkovi - jsou nyní nepovinné.
U vydaných faktur, příjmových a výdajových pokladních dokladů přibylo ve formuláři políčko Email. Toto políčko slouží k zadání emailu, na který můžeme přimo z sÚčta zaslat tiskový PDF soubor daného dokladu. Podmínkou úspěšného zaslání je správně vyplněný email. Email se standartně předvyplňuje při rychlém výběru partnera v pravé části formuláře.
V přehledech je u faktur nyní uveden odkaz pro rychlé zobrazení všech nezaplacených faktur.