súčto, moderní aplikace pro online účetnictví

Online aplikace pro zpracování daňové evidence pro MSP a živnostníky? To je naše súčto. Po jednoduché registraci dostanete přístup k tvorbě faktur, knihy jízd, peněžnímu deníku a spoustě dalšího. Navíc si vše můžete vyzkoušet zdarma v rámci základní verze.

APlikace súčto

Podat si daňové přiznání nebylo nikdy jednodušší. Naše webová účetní aplikace súčto je ideálním řešením pro malé a střední podniky a také živnostníky, kteří chtějí mít všechny své faktury, doklady a v podstatě i celé účetnictví pohromadě na jednom místě, dostupné online z webové aplikace nebo mobilního telefonu a chráněné před zneužitím dat.

Výhody súčto

Aplikace nabízí hned několik výhod, které usnadní vaši fakturaci. Pomůže vám vytvořit:

  • rychlou fakturu: legislativní správnost, profesionální vzhled, rychlé odeslání;
  • knihu jízd: evidence všech řidičů a vozidel, evidence jednotlivých jízd;
  • peněžní deník (= výkaz příjmů a výdajů): súčto samo vytváří z vašich příjmových a výdajových faktur, možnost vytvoření vlastního systému daňových kategorií pro sumarizaci deníku;
  • online účetní doklady: tiskopisy faktur, automatické generování a zasílání faktur;
  • daňové přiznání: automatické vyplnění formuláře, řádné přiznání, opravné přiznání a dodatečné přiznání.

A to rozhodně není vše. V aplikaci si můžete vést svůj online kalendář, do kterého si můžete poznamenat třeba termíny úhrady faktur. Systém si také můžete plně automatizovat. Jednoduše si nastavíte pravidelnou (jednou za měsíc, za čtvrtletí,...) tvorbu a odesílání faktur a súčto se pak o vše postará za vás.

Bezpečnost

Leží nám na srdci bezpečí vašich citlivých dat. Provozovatel aplikace je proto registrován u Úřadu pro ochranu osobních údajů a je proto schopen garantovat, že vaše data nepadnou do nepovolaných rukou a nebudou zneužita. Aplikace je založená na moderních technologiích je provozována na robustních serverech umístěných v bezpečném datovém centru. Splňuje tak veškeré požadavky na výkonnost, dostupnost a bezpečnost včetně online zálohování.

Mějte přehled o svých firemních partnerech

Pokud občas ztrácíte přehled o svých firemních partnerech, v súčtu se můžete vést jejich jednoduchou evidenci. Sekce Partneři vám poskytne přehledný výpis vašich dodavatelů a odběratelů, jejich termíny splatností faktur, výchozí měnu a další údaje. Získání informací funguje na principu stáhnutí dat z registru živnostenského podnikání ARES-MFCR.

V záznamu najdete kromě výše uvedeného fakturační jazyk partnera. Súčto umí vystavovat faktury také v anglickém jazyce a do budoucna připravujeme další jazyky.

A cena?

Aplikace nabízí dva tarify. Základní tarif je zdarma a doporučujeme jej pro osvojení služby a pro OSVČ. Základní omezení jsou následující: dva přístupy pro uživatele, maximálně 60 dokladů a úložiště do 10 MB.

Tarif premium vás vyjde na 300 Kč/měsíc. Tím získáte neomezený počet přístupů pro firemní uživatele, neomezené množství uložených dokladů a úložiště o velikosti 1 GB.

Doporučujeme vyzkoušet základní tarif, který vás nebude nic stát a můžete na něm otestovat, jak aplikace súčto funguje a jestli vám bude vyhovovat systém zpracování dokladů. Registrace je jednoduchá a stejně jako celá aplikace je velmi intuitivní.

Redesign súčto

Aplikaci stále inovujeme

Súčto nedávno prošlo redesignem. Nová verze je intuitivnější a vývojáři upgradovali také systém, pod kterým aplikace funguje. Pro práci s aplikací súčto potřebujete pouze internetový prohlížeč jako je například Chrome, Internet Explorer, Firefox, případně Opera. Je to tak jednoduché… Stačí přejít přímo na registrační stránku, kde vyplníte své údaje a aplikace vám automaticky vygeneruje přístup. Základní verze je zdarma, tak proč to nevyzkoušet?