súčto přináší nové formy úhrady

Do aplikace súčto jsme přidali nové formy úhrady, které jsou nyní dostupné pro všechny uživatele přímo v administraci.

Aktuálně jste mohli využívat: Pokladna, Banka a PayPal. Tyto formy úhrady jsme rozšířili o další možnosti:

  • Platba kartou

  • Zápočet

  • Dobírka

Nové formy úhrady je nutné nastavit v administraci. Po přihlášení stačí přejít na Nastavení → Účty → Přidat účet.

Platební karta

Nyní můžete vybrat formu úhrady platební kartou. Tím získáte přehlednější informaci o způsobu uhrazené faktury přímo v aplikaci súčto. Jelikož platbu kartou propojujete s konkrétním bankovním účtem, u proběhlých úhrad tak přesně víte, ke které bance patří.

Dobírka

Novinkou je i možnost uhrazení formou dobírky, kterou jistě každý zná nejčastěji z e-shopů. Kdy zákazník platí až při převzetí zboží. Tento typ platby můžete zadat v aplikaci súčto právě díky nové možnosti formy úhrady dobírkou.

Zápočet

Poslední novou formou úhrady, které súčto nabízí, jsou vzájemné zápočty sloužící k vyrovnávání pohledávek a závazků mezi subjekty. Mysleli jsme i na tyto.

Platby kartou v ČR

Bezhotovostní platby jsou v České republice neustále na vzestupu. Každým rokem tento podíl roste o několik procent a aktuální situace kolem COVID-19 přispívá k častějšímu využívání (a často i vyžadovanou obchodníkem) plateb kartou. 

Tomuto faktu pomáhají i platby přes NFC, které známe především z telefonů a chytrých hodinek. Ty každoročně rostou o desítky procent. Jde o poměrně nový způsob placení a stále je zde velký prostor pro rozšíření mezi lidmi.

Aplikace súčto se neustále vyvíjí a každoročně přináší spousty nových funkcí a vychytávek, o kterých vás informujeme přímo v administraci, na našem blogu a na Facebooku a LinkedInu.