Změna poskytovatele

sÚčto má od června 2017 nového poskytovatele! Stal se jím 8 SILICON HOUSE administration a.s.

 S novým poskytovatelem se také mění číslo účtu pro úhadu Premium tarifu:

 číslo účtu : 2539916150 / 5500 (Raiffeisenbank)

 Základní tarif stále zůstává ZDARMA.

sÚčto je aplikace, která nabízí možnost vybrat si takové uživatelské prostředí, které Vám bude nejvíc vyhovovat. Své účetnictví lze pohodlně zpracovávat z internetového prohlížeče, mobilního telefonu nebo tabletu. V naší aplikaci můžete vytvářet libovolné faktury a účetní doklady. Nezapomíná ani na optimalizaci pro použití v mobilních zařízeních. Pro náročnější klientelu je k dispozici vedení knihy jízd i peněžních deníků. U peněžního deníku je výhodou automatické vytvoření na základě evidovaných příjmových a výdajových pokladních dokladů. sÚčto nabízí i vzájemné propojení dodavatelů a automatické rozesílání faktur. Provozovatel aplikace je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů a garantuje tak, že data nebudou zneužita ani nepadnou do cizích nepovolaných rukou.

 Nově přidané funkce pro naše klienty!

Pro zajištění maximálního komfortu klientů přidalo sÚčto funkci “ověřený dodavatel”, propojení s ARES, hromadný tisk faktur, a dokonce i měsíční nebo týdenní přehledy. sÚčto neustále rozšiřuje své funkce! V nejbližší době se bude spouštět napojení sÚčta na účetní systém POHODA. Účetnictví se pro naše klienty stane ještě jednodušší a používání sÚčta bude výhodou oproti konkurenci. Postupně se spouští funkce jako automatické rozlišování, skenování a nahrávání dokladů. V nejbližší době budeme vydávat novou mobilní aplikaci na Android, kterou si budeme moct stáhnout ve vašem Google Play.

 Jaké jsou naše cíle?

Naším plánem je stále vytvářet inovace a přinášet našim klientům nové funkce, které usnadní práci klientům. Cílem je vše zautomatizovat, aby aplikace sloužila i jako archivace faktur. Nebudeme mít tolik “papírů” skladem. Nyní pracujeme na propojení sÚčta a účetního softwaru Pohoda. Poté bude stačit do sÚčta nahrát fakturu, která se automaticky nahraje do systému POHODA, data se zpracují a faktura pak automaticky poputuje zpět do sÚčta, kde se bude archivovat. Veškeré novinky sledujte na blogu sÚčta a sociálních sítích. Pro klienty je k dispozici online podpora.

 Kontaktní a fakturační údaje:

8 SILICON HOUSE administration a.s.

Opavská 6230/29A

708 00 Ostrava - Poruba

IČ: 25399161

DIČ: CZ25399161

email: info@sucto.cz